Back to all cases

Zene nélkül mit érünk?

A zeneveljobb.hu oldalt azért álmodtuk meg, hogy informatív és szórakoztató módon segítsük az Artisjus munkáját

Ügyfél

Fő feladat

Kategória

Projekt időtartama

FELADAT

A zeneszerzőkkel jó kapcsolatot ápoló Artijsus a nyilvános helyen történő zenelejátszás bejelentésének és a zenei jogdíjak befizetésének elmaradását tapasztalta, ezért hatékony kommunikációt szeretett volna kialakítani a szolgáltatókkal/vendéglátó helyekkel és minimalizálni az együttműködési hajlandóság hiányát. A kampány célja az volt, hogy ápoljuk az Artisjus és a vállalkozók közötti pozitív kapcsolatot, a vállalkozók negatív megítélését átfordítsuk, hatékony és érthető tájékoztatási rendszert alakítsunk ki.

KIHÍVÁS

Hogyan lehet a zene vállalkozások működésében betöltött fontos szerepét hatékonyan bemutatni és a zenei jogdíjak sokszor bonyolult útvesztőjében kiigazodni?

MEGOLDÁS

A zene valódi hozzáadott értékét mutatjuk meg, hogyan járulhat hozzá az üzleti sikerekhez, hasznos tanácsok, kézzelfogható tippeket adunk a különböző célcsoportok számára. Ehhez pedig megalkottuk a zeneveljobb.hu weboldalt, egy informatív és egyben szórakoztató honlapot, ahol a vállalkozások minden hasznos információt egy helyen találhatnak meg, és a száraz információk helyett egy élő és folyamatosan naprakész oldalon böngészhetnek a témában. A weboldal címe egyben a koncepció fő üzenete is, és a vállalkozások oldaláról közelíti meg a kérdést, hogy nekik miért jó ezzel a témával foglalkozniuk, és megértsék, az Artisjus segítséget nyújt a vállalkozásoknak ahhoz, hogy sikeresen használják a háttérzenét üzleteikben, szolgáltatásukban. A weboldal mellett az önkormányzatokkal szoros kapcsolatot alakítottunk ki, elláttuk őket szóróanyagokkal, melyet a hozzájuk érkező vállalkozóknak tudnak átadni.

KIVITELEZÉS/EREDMÉNY