Back to all cases

Profi termékek nem csak profiknak!

A Hello Wooddal együttműködve a PPG Trilak festő-alapozó és kisbútorkészítő képzéseit népszerűsítettük

Ügyfél

Fő feladat

Kategória

Projekt időtartama

FELADAT

A DIY mozgalom népszerűsítése és támogatása edukációs platformmal, a profiknak szóló képzéseket adaptálni és a szélesebb nagyközönség számára könnyen befogadható formába önteni.

MEGVALÓSÍTÁS

A közös együttműködés a Hello Wood Technika#1-gyel 2016-ban vette kezdetét, azóta minden workshopon és kitelepülésen - Sziget, Művészetek völgye, Európa-nap - együtt jelentünk meg. Aktívan részt veszünk a workshopokon, nem csak PPG Trilak termékekkel, hanem szakemberekkel, festő-mázoló mesterekkel. A offline workshopot egy online videósorozatban vittük tovább, ahol minden fontos háztartásban, ház körüli munkát bemutattunk, hogyan tudjuk saját magunk is kivitelezni a PPG Trilak segítségével. A kampányok során együttműködtünk több influencerrel és magyar tervezővel is: Takács Nóra és Csorba Anita vloggerrel, Szekeres Nóri műsorvezetővel, Hegedűs Bogi food stylisttal, illetve Visy Dóri és Kaptay Annamária tervezővel.

Eredmény

Minden évben egyre magasabb résztvevő számmal, megújuló workshopokkal jelentkeztünk. Nem csak a kisbútorkészítő, hanem a festő-alapozó képzések is egyre népszerűbbek lettek, ahol a különböző festési technikákat sajátíthatják el a résztvevők. 3 év alatt több mint 1000 résztvevő és több ezer megtekintés Youtube csatornánkon.