Back to all cases

Cégbemutató filmből egyedi platform

Vállalati imagefilmnek indult, egy platform lett belőle, mely tökéletesen bemutatja a cég filozófiáját. A Trocellen Módszer.

Ügyfél

Fő feladat

Kategória

Projekt időtartama

A FELADAT

A Trocellen új imagefilmjének elkészítése, értékeinek bemutatása, annak átadása, hogy a vállalat a legmagasabb színvonalú, emberközpontú innováció mellett kötelezte el magát. Fontos szempont volt, hogy a partnerek is úgy tekintsenek a Trocellenre, mint egy olyan tudásközpontra, ahol a közös munka során az ötletből kutatás, a kutatásból fejlesztés, a fejlesztésből új megoldás/termék születik.

MEGOLDÁS

Túllépve egy egyszerű cégbemutató filmen, nem csupán megmutattuk a Trocellen mindennapi működését, hanem megalkottuk a “Trocellen Method” platformot. Ennek lényege, hogy bemutassuk a cég átfogó működését, filozófiáját. A Trocellen a tudást megoldásokba fordítja át, egyedülálló munkamódszerének üzenete, hogy a jövőt együtt írjuk. Az új image film egy klasszikus folyamatot mutat be, ahogy a Trocellen egy adott termékfejlesztést végigvisz: a partner megismerése - a probléma megértése - a probléma megoldása - a termék létrehozása - szolgáltatás hosszú távon, illetve újabb és újabb innovatív termékek fejlesztése. Mindezt dinamikus, modern, látványos módon mutattuk meg, az iparági bemutatkozókhoz képest izgalmasabban..

KIVITELEZÉS/EREDMÉNY